DISCLAIMER
Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina van www.zeusandcaesar.nl. Door deze webpagina te gebruiken gaat u akkoord met de disclaimer.

Privacy
U kunt deze website bezoeken zonder te melden wie u bent en zonder enige informatie over uzelf te geven. Hoewel er situaties kunnen voorkomen dat we meer informatie over u nodig hebben om met u te communiceren, een bestelling te plaatsen of uw naam te registreren. We zullen u in elk geval informeren wanneer we uw persoonlijke gegevens op internet zullen verzamelen.
Deze website houdt wel bij hoeveel bezoekers er komen, op welke websites ze vandaan komen en via welke provider de bezoeker op internet komt. De gegevens worden uitsluitend gebruikt op een manier die niet herleid kan worden tot individuen of personen.
Verzamelde persoonsgegevens worden niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden. Uitzonderingen zijn alleen mogelijk als deze gegevens wettelijk verplicht zijn. En u kunt op elk moment verzoeken om uw gegevens uit onze bestanden te verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Alle aanpassingen, wijzigingen en typefouten voorbehouden. Wij doen onze uiterste best om de informatie op deze website zo nauwkeurig en volledig mogelijk te maken. www.zeusandcaesar.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook ontstaan ​​door het gebruik van deze website of voor onvolledigheid of onjuistheid van de informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en de aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij zullen ons uiterste best doen om deze website zoveel mogelijk beschikbaar te maken, maar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van deze website.

Copyrights en intellectuele eigendomsrechten
De eigenaar van de auteursrechten van deze website is www.zeusandcaesar.nl of is eigendom van derden die toestemming hebben gegeven aan www.zeusandcaesar.nl om deze informatie te gebruiken. Vermenigvuldiging, verveelvoudiging of reproductie in welke vorm dan ook is alleen toegestaan ​​na voorafgaande toestemming van www.zeusandcaesar.nl.