FAQ

Het plaatsen van een bestelling bij Zeus&Caesar is eenvoudig! Blader door onze collectie, selecteer de gewenste items en voeg ze toe aan jouw winkelwagen. Ga vervolgens naar de afrekenpagina, vul je verzendgegevens in en kies je betaalmethode. Bevestig je bestelling en je ontvangt een bevestigingsmail met de details van je aankoop.

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder IDeal, Sofort, Apple pay en bankoverschrijvingen. Kies gewoon de betaalmethode die het beste bij je past tijdens het afrekenen.

We streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met een trackingnummer, zodat je de voortgang van je levering kunt volgen.

Ja, we bieden internationale verzending aan! We willen dat klanten over de hele wereld kunnen genieten van onze producten. Houd er echter rekening mee dat internationale verzending mogelijk langer kan duren vanwege douaneafhandeling en lokale bezorging.

Ons retourbeleid is ontworpen om jouw tevredenheid te garanderen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact opnemen met onze klantenservice om een retourverzoek in te dienen. Zorg ervoor dat de artikelen ongedragen, ongewassen en in de oorspronkelijke verpakking zijn. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons terugbetalings- en retourbeleid.

Helaas kunnen wijzigingen in de maat of kleur van een item niet worden gegarandeerd nadat de bestelling is geplaatst. We raden je aan om zorgvuldig de maat- en kleurinformatie te controleren voordat je je bestelling plaatst.