Retourbeleid

Onvolledige bestellingen of beschadigde artikelen: Indien je een onvolledige bestelling ontvangt of als een artikel beschadigd is bij aankomst, neem dan onmiddellijk contact op met ons via de contactpagina. We zullen zo snel mogelijk zorgen voor een vervangend artikel of een terugbetaling, afhankelijk van jouw voorkeur.

Verkeerde maat of kleur: Als je per ongeluk de verkeerde maat of kleur hebt besteld, bieden wij de mogelijkheid om het artikel te retourneren voor een omruiling of terugbetaling. Houd er rekening mee dat het artikel ongedragen, ongewassen en met de oorspronkelijke verpakking moet worden teruggestuurd om in aanmerking te komen voor een terugbetaling.

Retourkosten: Bij onvolledige bestellingen, beschadigde artikelen of het verzenden van verkeerde maat/kleur, zullen wij de retourkosten op ons nemen. In andere gevallen zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Om een artikel te retourneren, dien je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact op te nemen met ons via de contactpagina om een retourverzoek in te dienen. Zorg ervoor dat je het volgende vermeldt in je aanvraag: bestelnummer, artikelnummer, reden van retournering.

Verpak het artikel dat u wenst te retourneren altijd in een doos of envelop. De originele product verpakking dient ook mee retour gezonden te worden.

De klantenservice beoordeeld uw retour en zending en neemt binnen 5 werkdagen contact met u op om u te informeren over de afhandeling

Zeus & Caesar
IJsselstraat 50A
7523GC Enschede

Onderstaand zijn belangrijke retourvoorwaarden om succesvol te kunnen retourneren.

  • De geretourneerde artikelen dienen ongedragen, ongewassen en in de oorspronkelijke verpakking te zijn.
  • Labels en tags moeten nog steeds aan de artikelen bevestigd zijn.
  • Artikelen moeten in dezelfde staat verkeren als waarin ze werden ontvangen.

Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot terugbetaling of omruiling, afhankelijk van jouw voorkeur. Terugbetalingen worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode.

Houd er rekening mee dat we geen retourneringen accepteren voor de volgende artikelen:

  • Artikelen die zijn gewassen, gedragen of beschadigd door de klant.

Neem voor verdere vragen of hulp bij retourneringen contact op met ons via de contactpagina. Wij staan klaar om je te assisteren en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop bij Zeus&Caesar.

Let op: dit beleid kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Tracksuit met hoodie zwart/zwart